Spela spelet Se upp!

Spelet Se upp! är en second screen gaming experience där spelaren använder sin mobiltelefon som handkontroll för att i realtid styra spelet på digitalväggen.

I spelet är du en boll och måste undvika fiender och motståndare så länge det bara går. Ju längre du spelar desto fler poäng får du samtidigt som spelet bara blir svårare. För att ha större chans att överleva finns flera olika powerups som är baserade på Tolv Stockholms koncept. Bowling-powerupsen förvandlar dig till ett bowlingklot och inget kan stoppa dig, eller ta högtalaren och hela spelet blir till ett disco.

Se upp! kan samtidigt spelas av fyra spelare och passar för spelare i alla åldrar. Ställ dig i spelkön och var redo att spela så fort det är din tur.

Digitalväggen på Tolv Stockholm består av 25 st ihopkopplade skärmar som tillsammans utgör en skärm på 6 x 4 m. Förutom att spela Se upp! kan besökarna på väggen se vad som händer just nu och kommande dagar, det finns en områdeskarta och besökarna som delar sina instagrambilder kan uppleva dem på plats på väggen.

Surfa in på www.tolvstockholm.se/seupp nästa gång du besöker oss!