Sportlov på Tolv!

Hos oss på Tolv Stockholm hittar du massor av aktiviteter för att maximera sportlovet. Vi har aktiviteter för alla åldrar, så som exempelvis bowling, minigolf och arkadspel.

Baseball

I samarbete med Svenska Baseboll och Softboll förbundet kan du prova på baseball med en professionell instruktör under sportlovet. Alla är välkomna att testa slå en homerun och instruktören anpassar aktiviteten utifrån erfarenhet och ålder. Måndag–fredag med start kl. 11 är du välkommen till baseball-stationen inne i O’Learys eventcenter. Drop-in gäller i mån av plats, så se till att vara i tid. Vi håller igång till ca. 16 varje dag hela sportlovet. Du betalar med mynt i maskinen på plats.

Aktivitetscentret

Hade du planerat att åka skidor under lovet och blev besviken när snön försvann? Ingen fara – hos oss kan du prova vår skidsimulator och glänsa i backen ändå. En extra bonus är att du slipper frysa. Förutom vår skidsimulator kan du passa på att bland annat spela pingis, bowling och minicurling.

Mat

Hos oss finns mat för alla smaker och vi har fem olika restauranger att välja på. Med allt från tex-mex och grillat till pasta och vegetariskt hittar du garanterat något du gillar. Under sportlovet serverar även O’Learys en barnbuffé varje dag från kl. 11. Välkommen!