Upplev Påsklov på Tolv!

 

Spendera påsklovet på Tolv Stockholm. Du hittar roliga aktiviteter för alla åldrar hos oss. För de minsta anordnas en äggjakt och i aktivitetscenter finns allt från bowling till racingsimulatorer.

Äggjakt 20/4

Alla barn är välkomna att delta i vår äggjakt under påsklovet! Leta små ägg fullproppade med godsaker sprids ut på O’Learys balkongen (våning 2). Bland dessa ägg finner ni även ett större guldägg med en rolig överraskning. Hittar du detta guldägg vinner du en trevlig middag för fyra personer och en timmes bowling! Detta blir en spännande äggjakt som vi ser framemot. 

Årets Påskkärring 2019

Klä ut er till era bästa påskkärringar och ta en bild vid Tolv Stockholms galleriaskärm. Här har vi skapat en unik bildvägg som ni tar en selfie mot och delar på Instagram. Tagga därefter oss på @TolvStockholm och #TolvPåskkärring2019. Bästa utklädnad vinner ett fint pris. Veckan efter presenterar vi vinnaren. Alla är välkomna att ta bilder och dela, detta är en aktivitet för hela familjen och kreativiteten sätter endast gränserna! Ta med familjen och delta.

Aktivitetscenter

Upplev vårt spännande aktivitetscenter under lovet! Vi har 15 olika aktiviteter som passar hela familjen. Hos oss kan ni även spela exempelvis pingis, äventyrsgolf och minicurling eller varför inte spela klassiska arkadspel som Mario Kart och Pac-Man? Självklart kan du också boka en av våra bowlingbanor med ett tema som utspelar sig “under vatten”. Där bowlar ni en otroligt rolig miljö bland bläckfiskar och hajar. Är ni även intresserade av att spela basket och flipper kan ni delta i en rolig 3-kamp på Tolv Stockholm där ni kan vinna 4 AXS Premium biljetter till Swedish House Mafia på Tele 2 Arena 4/5, läs mer om här

Mat

Kanske ni blir hungriga under besöket? Då har vi flera unika restauranger att välja mellan under vårt tak. Välj bland inslag av mexikanskt på Taco Bar, traditionella hamburgare på O’Learys, italienskt på Gnarly Market Tolv eller grillat hos Boston Grill. Välj mellan fisk och vegetariska alternativ på Boston Grill. Meny hittar du under Mat & Dryck och öppettider till samtliga restauranger hittar du här.