Hockeymingel med Rikard Grönborg

En oförglömlig hockeykväll med Rickard Grönborg.*

Nu är det officiellt! Huddinge Hockey & Tolv Stockholm erbjuder dig en oförglömlig hockeykväll den 4 Juni tillsammans med Tre Kronors förbundskapten, Rikard Grönborg.

Kvällens upplägg

Kl. 17.00 – Kvällen inleds med mingel och fördrink på Gnarly Market Tolv, Tolv Stockholm (Under Tele2 Arena)

Kl. 17:30/18.00 – Därefter är det välkommet att slå sig ner vid bordet där det bjuds på en trevlig tre rätters middag med tillhörande vinpaket av både vitt och rött vin. Under middagen intervjuas olika hockeyprofiler om deras karriär och andra intressanta ämnen medan ni i lugn och ro njuter av maten som serveras.

Kl. 20.00  – Efter huvudrätten bjuds det på nybryggt kaffe och kaka innan självaste Rikard Grönborg inleder en föreläsning där ni får en fördjupad insikt i förbundskaptenens resa och allt som hör där till.

Kl. 21.00 – Efter Grönborgs föreläsning har alla deltagare möjlighet att spela en runda äventyrsgolf eller pröva några av våra många andra roliga aktiviteter på Tolv Stockholm. Exempelvis Bowling, Curling och Shuffleboard i mån av plats.

Under kvällen finns det även möjlighet att köpa lotter som stödjer Huddinge Hockey där du har chans att vinna signerade matchtröjor, lagfoton och andra spännande VM produkter.

Läs mer om evenemanget och anmäl er här.

Varmt välkomna!