Årets härligaste julbord

Boka årets julbord

Tolv Stockholm hälsar alla varmt välkomna till oss för ett klassiskt Julbord med amerikanska inslag och självklart ett vegan julbord. Vi erbjuder inte bara en smak av julen utan en upplevelse av 5000 kvadratmeter nöjen och aktiviteter. Passa på att i kombination med julbordet prova någon av husets roliga aktiviteter. Vid ankomst bjuder vi alla på glöggmingel och pepparkaka. Tomten hälsar.

För julbordsgäster har vi även rabatterade priser på våra fantastiska kamper!

3-kamp utan aktivitetsvärd (shuffleboard, basket & minigolf): 224:- per person exkl. moms, 265:- inkl. moms (ord 315:-). För sällskap mellan 4-16 personer. I denna kamp ger ni er själva iväg och tävlar om ära och berömmelse! Ni får ett scorecard med instruktioner som hjälper er utse sällskapets julbordsmästare! Beroende på antal och tempo tar kampen mellan 1,5 – 2,5 h.

5-kamp med aktivitetsvärd : 359:- per person exkl. moms, 425:- inkl. moms (ord 496:-). För sällskap från 8 personer och uppåt. I denna kamp följer en aktivitetsvärd med sällskapet och guidar, instruerar samt för protokoll så ni inte behöver tänka på något annat än att tävla! Bowling, shuffleboard, basket är fasta grenar, välj till 2 grenar från första raden, eller en gren från respektive rad.Beroende på antal och tempo tar kampen mellan 2 – 2,5 h.

Boka årets julbord här.