Early Bird erbjudande på Boston Grill

Dagens Lunch på Boston Grill

För dig som är hungrig på förmiddagen eller börjar jobba tidigt på morgonen kan lunch kl. 10 vara den perfekta tiden att äta lunch. Just av den här anledningen vill vi nu välkomna dig mellan kl. 10 – 11 att äta till ett rabatterat pris, för 95:-. På lunchen serveras en härlig sallad med pizzasallad, grönsallad, tomat, gurka, majs, såser och mycket annat. Utöver att varje dag presenteras tre nya, dagens rätter. Här finns det något som passar alla, oavsett vad du gillar för typ av mat.

Kom förbi på vardagar, mellan kl. 10 – 11 (lunchen serveras tills kl. 14 om du inte hinner till erbjudandet). Vart ligger Boston Grill? Adressen är Arenavägen 69, under Tele2 Arena. Entrén finner du genom Tolv Stockholm och går direkt till höger, eller vänster för att komma till vår Boston Lounge.