Halloween Pre-Party & Höstlov

Halloween Pre-Party på Tolv Stockholm

Höstlov på Tolv Stockholm

Nu är det höstlov i Stockholm, barnen är lediga från skolan och familjen får lite tid att spendera tid tillsammans. Under hela höstlovet har Tolv Stockholm en barnbuffé från kl. 12.00 och vi öppnar även tidigare hela veckan, från kl. 12.00.

Halloween Pre-Party

Under fredagskvällen håller även våra grannar, Colosseum, ett stort event i Halloween tema. Detta event startar inte förens senare på kvällen, därför håller vi ett Halloween Pre-Party redan tidigare på kvällen, öppet från kl. 19.00. Vart? Jo, i Rockbaren på Tolv Stockholm. Här klär vi ut hela baren i temat med kusligheter, pumpor och tematiserade drinkar. Sedan kan ni enkelt flyta över in till Colosseum när festen drar igång, våra dörrar står öppna.

Se vårt facebook event här.