Juldagsparty på Tolv Stockholm

Nu avslutar vi 2019 med en stor smäll!

Juldagsparty på Juldagen är en dag för firande och vi ordnar årets fest med härlig musik, live DJ och goda drinkar. Inne på O’Learys Tolv har vi pyntat restaurangen och alla våra lokaler med julgranar, bjällror, paket och annat juligt. Vidare hänger tomtar på väggarna och julborden har precis gjort sitt för i år.

Vidare inne i rundabaren på O’Learys stökar vi till det extra mellan kl. 20.00 – 01.00 då vi besök av den härliga DJ LTON som spelar musik live och ser till att stämningen är på topp. Det är här du ska hänga med vännerna efter jul och ha årets roligaste kväll. Efter en härlig julafton med vänner, familj och släkt är humöret på topp. Kort sagt, vi står för kalaset och ni bidrar till stämning i världsklass.

Kuriosa om Tolv Stockholm

Vi är ett event center på 12 000 kvm bestående av restaurangerna O’Learys Tolv, Boston Grill, Boston Lounge och Gnarly Market. I huset har vi fler än 9 barer i olika teman och fler än 14 olika aktiviteter för både unga som stora. Utöver detta har vi ett utbud av aktiviteter som flipper, arkadspel, shuffleboard, bowling, dart, boxning och baseball. Slutligen, för att inte tala om vår otroliga äventyrsgolf med 12 hål i temat Stockholm Stad. Sammanfattningsvis finns det något för alla på Tolv Stockholm!

Bjud in dina vänner, dela och kom och häng med oss i mellandagarna!

Gå med i vårt event på Facebook här.

På juldagen 25/12 har vi öppet mellan kl. 12.00-01.00 på O’Learys Tolv.

Bord på https://olearys.se/stockholm-tolv-event-center/
Mail@olearystolv.se
020-10 40 00