Handbolls EM 2020 – ​Historiskt mästerskap och Fanzone

Historiskt samarbete med SHF/EHF

Vad är ett historiskt mästerskap om det inte också finns en historisk fan zone? Handbolls-EM 2020 kommer vara det största mästerskapet genom tiderna. Tävlingen har även en gigantisk fan zone i Stockholm i samarbete med nöjesarenan Tolv Stockholm (9–26 januari 2020).

Fortsättningsvis innehåller Handbolls-EM för herrar 2020 24 nationer och gruppspelet arrangeras i Sverige, Norge och Österrike. Sverige är huvudland och finalspelet avgörs på Tele2 Arena i Stockholm. I direkt anslutning till finalarenan presenterar SHF en gigantisk fan zone tillsammans med Tolv Stockholm. Vi är en nöjesdestination under Tele2 med fokus på mat, för att inte nämna. aktiviteter. Fan zone inkluderar ett flertal högklassiska restauranger som passar alla smaker.

Tolv Stockholm Fanzone

I hjärtat av fan zone erbjuder vi alla fans 12 000 kvadratmeter fyllda med aktiviteter, underhållning, racing, minigolf, bowling och även karaoke. Vidare bjuder den svenska EM-organisationen in fans från hela Europa att uppleva mästerskapet på plats och inte bara under finalhelgen, utan från 9 januari. På Tolv Stockholm visar vi alla matcher på storbildsskärmar.

– Vi vill skapa ett mästerskap med ett högt underhållningsvärde och med vår fan zone lägger vi då sista pusselbiten för att nå världsklass. För oss är det också viktigt att samla alla fans från hela Europa från första till sista speldagen, säger Krister Bergström, VD SHF.

About Men’s EHF EURO 2020

The EHF EURO 2020 is held from 9 to 26 January 2020. Furthermore, this is the first time that 24 nations will take part, the first time that there are three organizers with Sweden, Austria and Norway. And the first time that the final weekend lasts over three days. Sweden organize two rounds and one main round group as well as the final weekend.

The venues are Gothenburg’s Scandinavium, Malmö Arena and Tele2 Arena in Stockholm, a stadium with over 20 000 seats. In Austria, two round groups and one main round group take place in the Vienna Stadthalle and the Stadthalle Graz. The ”New Nidarohallen” in Trondheim with 8 000 seats, which is currently under construction, is be the venue for the two round groups in Norway.