Drejning och porslinsmålning

I vår keramikstudio är det bara kreativiteten som sätter gränser! Vi har gjort det enkelt att dreja och måla porslin. Oavsett om du är stor eller liten, nybörjare eller proffs kan du njuta av vår härliga miljö inspirerad av bland annat hantverksstudios i USA och skaparmiljöer på Gotland.

På Clay ‘n Play finns möjlighet att prova på drejning och porslinsmålning helt förutsättningslöst för att väcka nyfikenhet och glädje. Givetvis ingår bränning av det ni tillverkat i drejstugan eller glasering och bränning av det ni målat. Godset hämtas 7-9 veckor senare beroende på mängden gods vi har att bränna.

Så ta plats vid något av våra drejbord!

Pris per person

En timmes drejning kostar 295:- (4 block lera samt bränning av ett alster ingår)
Barn upp till 12 år i drejande förälders sällskap betalar 150:- för en timmes drejning.
Efter drejningstillfället kan ni välja att komma tillbaka och måla era egna alster.
Porslinsmålning kostar 75:-, om det är så att ni inte har drejat något själva men önskar att måla gård det självklart att köpa porslin hos oss, från 45:- och uppåt.

Gruppbokningar på vardagar har ett fast pris och kostar 3595:-. I priset ingår 2 timmars drejning, 8 klumpar lera per person (bränning av två alster ingår) samt att ert sällskap får en egen instruktör. Dessa gruppbokningar går att boka för upp till 8 personer med start från 11:00 fram till 20:00. Måste bokas senast 3 dagar innan besök.

Bokningsbara tider för drejning:

För tillfället går det inte att boka nya tider för drejning, men vi planerar att öppna som vanligt igen i  november. Om du har drejat och önskar måla går det att boka varje lördag 11.00-18.00 juni ut.

För målning av alster, mer info eller bokning hjälper vi er gärna på 020-10 40 00 eller mail@olearystolv.se

Var?

Du kanske också gillar: