Drejning

Prova på drejning

På Clay’n Play kan du prova på drejning med hjälp av erfarna instruktörer. Varje pass är 75 minuter och startar med en introduktion. Resten av tiden får du självständigt prova på drejning. Alla får fyra block lera att jobba med. Instruktörerna centrerar åt dig och finns tillgängliga för att svara på frågor och hjälpa dig under tiden.

Boka drejning

 

Bränning och glasering med transparent glasyr av ett alster ingår i priset. Detta sköter vi i studion efter ditt besök. Vill du måla din keramik så gör du en ny bokning när vi hör av oss några veckor efter första tillfället.

Påsken

Öppet skärtorsdag, påskafton och påskdagen! Extra tider under påsklovets tisdag, onsdag och torsdag 11-12 april. Boka i tid då det är stor efterfrågan.

Pris

75 min drejning, fredag-söndag

Vuxen: 375 SEK
Barn (under 12 år): 245 SEK
Rekommenderad ålder från 8 år med stöd från medföljande vuxen.
Spara extra alster: 75 SEK/st

Boka drejning

 

Gruppbokning 2 tim, måndag-torsdag

Upp till 5 personer: 3910 SEK
6-10 personer: 6190 SEK
11-16 personer: 9910 SEK

Gällande gruppbokning – en förbetalning av hela bokningsvärdet sker senast 48 h efter bokningstillfället. Betalningen sker med kort eller swish via en betalningslänk i samband med bokning.

Om betalning ej erläggs avbokas bokningen automatiskt. Fullständig avbokning/ändring kan göras fram till 15 dagar före ankomst. Om avbokning/ändring sker därefter, återbetalas inte erlagt belopp.

Kontakta mail@olearystolv.se eller 020-10 40 00 för gruppbokning.

Keramikmålning

95 SEK per person. Efter drejningstillfället är ni varm välkomna tillbaka till oss för att måla era alster.

Keramikmålning kan endast bokas av er som redan varit här och drejat samt fått en kod skickad till er om att era alster är redo.

Boka keramikmålning

 

Övrig info

Drejning är en kul och kladdig aktivitet! Du får förkläde på plats, men räkna med att kläder och skor får en del stänk på sig. Leran går lätt bort i tvätten. Vi rekommenderar kortärmad tröja eller ärmar som går att kavla upp.

Kortklippta naglar rekommenderas. Om du föredrar långa naglar kan instruktörerna visa dig olika tekniker som funkar för detta.

Tag av smycken såsom klocka, armband och ringar inför ditt besök.

Målningen sker på studions övervåning, utan tillgång till hiss. Kontakta oss inför ditt besök så vi hinner tillgänglighetsanpassa om behov finns.

För målning är tiderna samma ovan starttider. Boka sittningstid i tid!

Villkor

Avbokar du senare än kl 18, två dagar före ankomst eller uteblir från sitt besök på Clay’n Play debiteras följande:

Drejning: 200 kr/person (oavsett barn/vuxen)
Målning: 50 kr/person

Tisdagsklubben – för dig med erfarenhet

På tisdagar öppnar vi upp för er som har tidigare erfarenhet av lera. Du bör kunna sköta processen självständigt (centrera, dreja, beskicka, glasera) eller vara beredd att träna på dessa moment självständigt då tisdagsklubben är utan instruktör.

Vi jobbar med vit stengodslera och erbjuder då tillgång till studion, plats vid drejskiva, verktyg, underglasyrer, klarglasyr och bränning (skröj och glasyr).

Två timmar för 400 SEK samt 125 SEK/kg lera som sparas inkl. målning, glasyr och bränning. Vi väger ditt alster i slutet av sittningen och du betalar då för det det du väljer att spara.

På tisdagsklubben går det att komma utan drejvana – men då får du själv lära dig och testa dig fram eller komma i sällskap med någon som kan lära ut (och i så fall även drejar själv). Vi finns på plats för att ta betalt, visa var saker finns och svara på frågor. Vi jobbar dock med studioarbete samtidigt (dvs våra vanliga vardagsuppgifter) och är inte med och instruerar såsom helgernas sittningar.

Bokningsbara tider för tisdagsklubben är tisdagar kl.11 och kl.14. Avbokar du senare än kl 18, två dagar före ankomst eller uteblir från sitt besök på Clay’n Play debiteras 200 kr/person vid utebliven drejning (oavsett barn/vuxen) och 50 kr/person utebliven målning.

Var?

Du kanske också gillar: