Hockeykväll med Rikard Grönborg

Välkommen till en kväll med mingel, tre rätters middag, intervjuer med hockeyprofiler och föreläsning av förbundskapten, Rickard Grönborg.

En oförglömlig kväll med Rickard Grönborg.*

Nu är det officiellt! Huddinge Hockey & Tolv Stockholm erbjuder dig en oförglömlig hockeykväll tillsammans med Tre Kronors förbundskapten, Rikard Grönborg.

   

Kvällens upplägg

Kl. 17.00 – Kvällen inleds på Gnarly Market Tolv, klockan 17.00 med mingel och fördrink.

Kl. 17:30/18.00 – Därefter är det välkommet att slå sig ner vid bordet där det bjuds på en trevlig tre rätters middag med tillhörande vinpaket av både vitt och rött vin. Under middagen intervjuas olika hockeyprofiler om deras karriär och andra intressanta ämnen medan ni i lugn och ro njuter av maten som serveras.

Kl. 20.00  – Efter huvudrätten bjuds det på nybryggt kaffe och kaka innan självaste Rikard Grönborg inleder en föreläsning där ni får en fördjupad insikt i förbundskaptenens resa och allt som hör där till.

Kl. 21.00 – Efter Grönborgs föreläsning har alla deltagare möjlighet att spela en runda äventyrsgolf eller pröva några av våra många andra roliga aktiviteter på Tolv Stockholm. Exempelvis Bowling, Curling och Shuffleboard i mån av plats.

Under kvällen finns det även möjlighet att köpa lotter som stödjer Huddinge Hockey där du har chans att vinna signerade matchtröjor, lagfoton och andra spännande VM produkter.

Snabb-fakta

Vart: Tolv Stockholm, Arenavägen 69. (Under Tele2 Arena)

När: kl. 17.00-21.00

Pris: 1995:- / person alt, 5995:- / 4 personer

Eventet har begränsat antal platser – boka din plats nu!

OSA senast den 29/5.

Anmäl till: mikael@localmarket.se eller på tel: 070 866 86 80

Varmt välkomna!

 


 

*Tolv Stockholm/Huddinge Hockey förhåller sig rätten att flytta eventet senast 29/5.

Priserna är exklusive moms.