Mässor

Mässor i Stockholm för hundratals personer utspridda på en utställningsyta av 12 000 kvm. Tolv Stockholm är Möjligheterna Hus.

Mässor i Stockholm

 

Utställningar i Stockholm har fått en ny, unik och spännande plats att finnas på – Tolv Stockholm. Vi erbjuder expo eller utställningsytor utöver det vanliga. Här finns en yta på 12 000 kvm för företag eller föreningar att ställa ut, mängder med aktiviteter samt plats för föreläsningar. Möjligheterna är oändligt, vi får just er mässa eller expo att stå ut! Mässor är tänkta att lämna besökarna fyllda av inspiration, motivation och glädje – det är precis vad vårt mål är.

Gallerian Tolv

Inledningsvis, har vi två stora gallerior, en vid ingången till Tolv Stockholm och en i anslutning till nattklubben, Colosseum. Inne i gallerian vid Tolvs ingång får det plats över tjugo utställare och över hundra personer åt gången, med plats över. Här har vi under tidigare evenemang och mässor samlat olika företag, ambassader och föreningar som ställt ut och exponerat sina varumärken med goda resultat. Ta tillfället att träffa era befintliga eller framtida kunder eller medlemmar!

Mässor

Inne på O’Learys Tolv Event Center finner du roliga arkadspel, sex stycken basketmaskiner, fyra golfsimulatorer och stora ytor för att skapa en riktigt unik mässa eller expo. Ytan rymmer hela tre barer, en stor 12-hålig äventyrsgolf och scen med digitala verktyg för både föreläsningar eller workshops. Denna lokal rymmer totalt ca 1000 personer åt gången och är verkligen något utöver det vanliga. Behöver ni en ännu större lokal? Tack vare vårt samarbete med Colosseum tar vi uppemot 5 000 personer i våra lokaler. Läs mer om Colosseum här.

Restauranger & Barer 

I anslutning till O’Learys Tolv Event Center ligger den en välkända sportbaren O’Learys som serverar en med klassisk meny, mysiga Boston Grill med Boston-inspirerad miljö och meny samt TacoBar med klassisk tacomeny. I huset finns flertalet barer där vi serverar allt från läsk och öl till drinkar. Av den anledningen går ni aldrig törstiga hos oss.

Boka er nästa mässa hos oss!

mail@olearystolv.se
020-10 40 00