Mässor

Tolv Stockholm är möjligheternas hus. Vi erbjuder hela 12 000 kvm för mässa, expo, utställning, föreläsning och mycket mer.

Mässor i Stockholm

 

För utställningar i Stockholm presenterar vi en unik och spännande plats att finnas på – Tolv Stockholm!

Vi erbjuder expo-och utställningsytor utöver det vanliga. Totalt har vi 12 000 kvm att arbeta med där det finns plats för föreläsningar, ytor för företag eller föreningar att ställa ut på och mängder med aktiviteter. Möjligheterna är oändliga!

För oss är målet att era besökare blir fyllda av inspiration, motivation och glädje.

Gallerian Tolv

Vi har två stora gallerior, en vid ingången till Tolv Stockholm och en i anslutning till eventlokalen, Arenavägen 75.

Inne i gallerian vid Tolvs ingång får det plats med över tjugo utställare och över hundra personer åt gången, och då har man fortsatt god plats över.
I gallerian vid Arenavägen 75 kan det gott få plats med över 50 utställare och därtill finns ytterligare 1 300 kvm att tillgå för allt ni kan tänkas hitta på.

Under tidigare evenemang och mässor har vi samlat olika företag, ambassader och föreningar som ställt ut och exponerat sina varumärken med goda resultat. Ta tillfället att träffa era befintliga och framtida kunder eller medlemmar!

Mässor

Förbi gallerian vid ingången finns vårt Eventcenter fullpackat med roliga arkadspel, basketmaskiner, golf-, fotboll-, och skyttesimulatorer och mycket mer. Ytan rymmer utöver alla spel hela tre barer samt en scen med digitala verktyg för både föreläsningar eller workshops. Det är en perfekt yta för att skapa ett riktigt unikt event för upp till 1 000 personer åt gången – verkligen något utöver det vanliga.

Letar ni efter ännu större lokaler? Hos Arenavägen 75 finns det flexibla möjligheter och lösningar för just ert event, från 100 upp till 2 000 gäster i samma rum.
Du hittar mer information och detaljer här.

Restauranger & barer 

Precis i anslutning till gallerian vid ingången har vi tre stycken fantastiska restauranger.

På O’Learys Tolv Stockholm hittar du matiga snacks, goda burgare och klassisk amerikansk inspirerade rätter. Det finns även gott om ölsorter och drinkar.
På mysiga Boston Grill kan du njuta av Boston-inspirerade klassiker som grillat kött, hummer och havsmat med ett brett utbud av drycker.
Och hos Taco Bar får du härligt komponerad texmex för alla smaker samt svalkande drycker. Vad sägs om en iskall Corona med lime eller en Frozen Margarita?

Hos Arenavägens Eventkök har du ett stort utbud av ekologisk och närproducerad mat – allt från canapéer och fingerfood, till sallader, grillbuffé, asiatiskt m.m.

 

Boka ert event hos oss!

Ta kontakt på telefon eller mail enligt nedan så hjälper vi dig att skräddarsy den perfekta lösningen för just ditt event.

Galleria 1 samt Eventcenter
mail@olearystolv.se
020-10 40 00

Galleria 2, Arenavägen 75
bokning@arenavagen75.se‭
070-998 87 49‬