Housekampen

Under 1/4-28/4 tävlar sällskap på 4 personer om att vinna 4 ASX Premium biljetter till Swedish House Mafias spelning på Tele2 Arena 4/5.

Tävla med dina vänner för en chans att vinna 4 st AXS Premium biljetter till Swedish House Mafias spelning på Tele2 Arena 4/5. 

Köp ditt Housekamp-kort på O’Learys Tolv Event Center för 100: – /person och var med i tävlingen! När du visar upp ditt kampkort under ditt besök hos oss får du spela bowling för endast 240:- mellan 1/4-28/4. Detta pris gäller heldagar söndag – torsdag samt innan kl. 16 på fredagar. Ordinarie pris gäller på flipperspel och basket och pengar / paletter till dessa får du ta ut på egen hand. Du finner information om våra övriga aktiviter här. Ta en bild på er highscore från vardera aktivitet och tänk även på att ha #HouseKampen kortet synligt i bild. Fortsättningsvis är de grenarna som du och dina vänner tillammans tävlar i som följande.

1. Bowling

Ni är fyra deltagare så om ni bara är två, bjud med två vänner! Spela en bowling serie á 55min, där ni sedan fotograferar seriens totala resultat. Välj mellan att spela i vårt unika undervattenstema eller varför inte ett roligt disco-tema? Du och dina vänner väljer själva ert mood för ert besök.

2. Basket

Deltagarna spelar en runda var (totalt fyra rundor) där samtliga resultat fotograferas och det bästa high-scoret från era rundor delas. Basketmaskinerna finner ni nära aktivitetsbaren och betalas för med paletter som ni kan köpa av event-disken eller ta ut själva. Det bästa resultat ni får från rundorna räknas, spela så många rundor ni vill!

3. ”Guardians of the Galaxy” Flipper

Deltagarna spelar fyra rundor (en per person) av denna unika flipper där alla resultat fotograferas, ni väljer därefter ut det bästa resultat och delar det.

Dela era bästa resultat

Efter ni spelat de olika grenarna, dela därefter era resultat på Instagram med hashtaggen #HouseKampen och publicera inlägget senast den 28/4. Förslagsvis som ett kollage/karusell-format. Profilen måste vara öppen på Instagram. Privata profiler räknas inte. Om du taggar oss (@TolvStockholm) i ditt inlägg är det ett plus. Och glöm inte att du och dina vänner är välkomna att delta precis så många gånger ni vill och önskar, så det är bara att spela på! Det är det sammanlagda bästa resultat från hela perioden som i slutändan vinner.

Vinnaren presenteras 29/4

Den 29/4 presenterar vi vinnarna på Facebook och Instagram @TolvStockholm. Vinnarna kontaktas därefter personligen och biljetterna skickas elektroniskt. Svarar inte vinnarna inom 24h går priset sedan vidare till andra platsen i tävlingen. Håll därför utkik på våra sociala kanaler om det är så att kanske du och ditt lag vunnit!

Tycker du att detta låter som en spännande kamp och vill delta, visa då ditt intresse genom att gå med i facebook eventet   

Vill du delta i tävlingen? Boka då ett bowlingtillfälle. Skriv ”#HouseKampen” i meddelandet i när du gör bokningen. Stort lycka till i ert kampande!

Boka nu