Tolv Stockholm Fanzone Handbolls EM 2020

I januari 2020 hålls Handbols EM i Tele2 Arena och Tolv Stockholm är officiell FanZone under hela perioden. Det är här vi samlas och hejar fram lagen under tävlingen.

Årets största handbollsmästerskap

Handbolls-EM för herrar 2020 är det 14:e i ordningen och kommer att arrangeras 9–26 januari 2020 i Norge, Sverige och Österrike, vilket är första gången i mer än ett land. Huvudrundan spelas i Malmö och i Wien, den stora finalen spelas i Tele2 Arena, med en publikkapacitet på 20,000. Handbollsfansen kommer att få uppleva Sveriges huvudstad Stockholm under tre dagar då staden kommer leva och andas handboll.

Under finalhelgen kommer 20,000 åskådare få plats i Tele2 Arena och det kommer att bjudas upp till en riktig handbollsfest. Vi hoppas att du vill bli en del av detta och uppleva handboll i världsklass. Låt oss göra detta till ett mästerskap värt att minnas!

Invigning med Staffan Olsson och ambassader 9 januari

Den 9 januari inviger vi Handbolls EM på Tolv Stockholm med besök från f.d handbollsproffs och landslagstränare Staffan Olsson samt ambassadörer från deltagande länder som Tjeckien, Serbien, Island, Ungern, Ukraina, Polen, Kroatien och Österrike som hejar fram sidan lag. En hemlighet som Staffan hållit på länge presenteras under kvällen och det bjuds även på enklare alkoholfri dryck och snittar. Mingla och häng innan matcherna drar igång.

Kuriosa om Tolv Stockholm

På Tolv Stockholm har vi en kapacitet för ett par tusen besökare åt gången och kommer vara den officiella fanzonen under tävlingen för alla som vill äta, spela och dricka under helgen. Utställare som officiella partners, företag och ambassader från många av världens länder kommer att ställa ut på våra stora ytor. Den svenska EM-organisationen bjuder in alla fans från hela Europa att uppleva mästerskapet på plats och inte bara under finalhelgen, utan redan från 9 januari. I den officiella fan zonen i Stockholm kommer alla matcher att visas på storbildsskärmar.

O’Learys Tolv är en av de största O’Learys restaurangerna och event center i världen, vi har en enorm jumbotron, läktare, hundratals sittplatser och nio barer i huset. Utöver detta har vi äventyrsgolf, bowling, shuffleboard, dart, skytte, baseboll, basket, biljard, flipper och många andra roliga aktiviteter för alla sällskap.

Vill du läsa mer om eventet? Besök: Handbollslandslaget

För att boka utställningsyta, abonnera ytor, eller boka för större sällskap, maila till mail@olearystolv.se eller ring oss på 020 10 40 00.

Boka bord under Handbolls EM!

Välkomna!