TOLVRAPPRTEN

2 % vill hellre ha det tråkigt än roligt.

Är du en av dem? I så fall kan du klicka på fliken ”boring side” här intill. I annat fall kan du fortsätta läsa.

Tolv Stockholm gör Stockholm roligare! Det är och har varit målet sedan vi öppnade dörrarna den 24 oktober 2013. Vi vet att folk vill ha mer kul i tillvaron och vi jobbar målmedvetet för att ge stockholmarna en oas i vardagstristessen. Det är vårt kall.

Med Tolvrapporten ville vi undersöka stockholmarnas vanor och syn på vad som uppfattas som roligt och vad som är god mat. Vi lät 506 personer mellan 20 och 49 år från Stor-Stockholm svara på ett antal frågor. Här är resultatet: Tolvrapporten.

Läs hela rapporten

Fler intressanta fakta

Fakta 1

98% av stockholmarna äter hellre god mat än äcklig mat.

Läs hela rapporten

Fakta 2

83% av stockholmarna sjunger hellre karaoke än sitter i bilkö.

Läs hela rapporten

Fakta 3

Hela 97% av stockholmarna spelar hellre minigolf än rensar avloppet.

Läs hela rapporten

Vi gör Stockholm roligare

Enligt stockholmarna finns det också tre platser som är tråkigare än alla andra: Gullmarsplan, Sergels torg och Slussen. För att undersöka om det går att vända på uppfattningen kring dessa platser – om än bara för en dag – bestämde sig Tolv Stockholm för att genomföra tre experiment. Vi lät plocka ut delar av Tolv Stockholms härliga utbud på dessa platser för att se vad som hände. Se när vi gör Stockholm roligare!

Färgsprakande flipperhall på Gullmarsplans busstorg

Den 30/8 gjorde Tolv Stockholm om busstorget på Gullmarsplan till en levande arkadhall som gjordes tillgänglig för pendlare och förbipasserande för en dag.

Pop-up-restaurang på Sergels Torg

Tolv Stockholms Boston Grill intog den 31/8 Sergels Torg för en kväll. En pop-up-restaurang tog plats i mitten av ”plattan” där 12 gäster serverades en exklusiv middagsupplevelse.

Karaoke mitt i byggarbetsplatsen – Slussen

Sist men inte minst bjöds stockholmarna den 15/9 på en oförglömlig kväll, då en karaokebar öppnade för en dag mitt i byggarbetsplatsens Slussen.

Vill du ha mer kul?