Företagsevent

På Tolv Stockholm hittar du ett stort utbud av lokaler i olika storlekar - du kan skräddarsy ditt event precis som du vill ha det.

Kul med företaget!

Tolv Stockholm ligger belägget precis under Tele2 Arena och är en nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter. Bland restauranger, arkadspel och bowlingbanor hittar du fantastiska möjligheter för företagsevent. 

På Tolv Stockholm, Sveriges största nöjesarena, kan ni göra det mesta. Perfekt för er som vill hitta på något kul med kollegorna eller kunderna – dag som kväll.
Det bästa är att sy ihop något med vårt aktivitetspaket. Mat och aktivitet innebär rabatt och välj mellan exempelvis bowling, shuffleboard någon kamp eller mycket mer.

Abonnera lokal

Med ett stort utbud av lokaler i olika storlekar, med bland annat mycket 70 skärmar och stor jumbotron, kan ni förlägga ett unikt event. Vi kan erbjuda den perfekta lösningen vare sig det gäller produktlansering, kick-off, fotografering, mässa, middag, konsert, utställning eller företagsfest. Från det lilla mötet på två till stora träffar på 1 000, vi har erfarenheten. En rad av olika lösningar där ni kan hyra olika delar – barer, balkong, karaokerum och så vidare. Var ute i god tid om ni är intresserade då det händer en hel del annat i huset.

Tveka inte att kontakta på +46 (0)20 10 40 00 eller mail@olearystolv.se vid intresse eller för att ordna event, stort som smått.

EET har varje år sin årliga mässa Fun Expo på Tolv Stockholm. Filmen är från mässan som gick av stapeln i mars 2023. En härlig blandning av business i en rolig miljö – låt er inspireras att skapa något liknande. Som sagt, tveka inte kontakta mail@olearystolv.se