För företag

Roligare affärer. Godare relationer.

En lösning.

Tolv Stockholm ligger i gatuplan till Tele2 Arena och är en nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter. Bland restauranger, minigolf och bowlingbanor hittar du fantastiska möjligheter för företagsevent.

Med ett stort utbud av lokaler i olika storlekar kan du här skräddarsy en konferens helt efter dina önskemål. Vi kan erbjuda den perfekta lösningen vare sig det gäller produktlansering, kick-off, fotografering, mässa, middag, konsert, utställning, företags- och privatfest eller en hel konferensupplevelse.

Vi har dessutom en uppsjö av restauranger att välja mellan och olika aktiviteter som sätter guldkant på ditt företagsevent. För långväga besökare kan vi dessutom erbjuda ett begränsat antal hotellrum i Tolv Stockholm. Det finns även ytterligare goda möjligheter till boende i området. Varför inte kombinera konferensen med en konsert eller sportupplevelse på Tele2 Arena? Möjligheterna är många och logistiken är enkel eftersom allt finns under ett tak.

Välkommen till Tolv Stockholm!

 • Jobba

  På Tolv Stockholm finns ett stort urval av olika sorters lokaler till ditt företagsevent.

  Det finns allt från den lilla intima lokalen perfekt för ett styrelsemöte, till den stora lokalen som kan hysa upp till 2000 besökare allt beroende på vad du har för önskemål. Alla är utrustade med den senaste tekniken. Självklart kan du boka flera lokaler om det passar dina önskemål.

  Konferensrum för 2-80 personer

  För konferens från 2-2000 personer

   

 • Äta

  God mat är en av hörnstenarna för att ett lyckat företagsevent. På Tolv Stockholm har vi många goda restaurangalternativ. Här blandas olika matlagningskonster under samma tak – där det är upp till er att välja det som passar er bäst. Vi erbjuder allt i från hamburgare i olika smaker och storlekar till tex-mex, pizza och pasta.

  Läs mer om de olika restaurangerna under Mat & Dryck.

 • Pausa

  Ibland kan det vara så att du vill erbjuda något annat än bara en långtråkig konferens. Det är bevisat att människan inte kan fokusera i mer än 40 minuter i sträck. Då är det bra att varva konferens med aktiviteter för att hålla sinnet och humöret på banan.

  På Tolv Stockholm kan vi erbjuda dig just detta. Vi vet hur viktigt det är att ha det roligt tillsammans och har samlat ett antal aktiviteter som är perfekta för både kick-offen eller i pausen på konferensen. Utmana chefen på en äventyrsgolfrunda, ta ton tillsammans med kollegan i något av våra karaokerum eller slå på stort och ta med hela företaget på konsert i Tele2 Arena rakt ovanför Tolv Stockholm.

  Läs mer om alla aktiviteter vi har att erbjuda på Tolv Stockholm och få inspiration till företagsevenemang under aktiviteter.

 • Boka

  Önskar du få offert på eller boka någon restaurang/aktivitet – kontakta då respektive restaurang. För att boka konferenslokal kontakta respektive aktör:

  Konferensrum för 2-80 personer

  För konferens från 2-2000 personer