Företagsevent

På Tolv Stockholm hittar du ett stort utbud av lokaler i olika storlekar - du kan skräddarsy ditt event precis som du vill ha det. Välkommen till möjligheternas hus!

Allt för en oförglömlig upplevelse

Tolv Stockholm ligger belägget precis under Tele2 Arena och är en nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter. Bland restauranger, arkadspel och bowlingbanor hittar du fantastiska möjligheter för företagsevent. 

 

Med ett stort utbud av lokaler i olika storlekar kan du här skräddarsy event helt efter dina önskemål. Vi kan erbjuda den perfekta lösningen vare sig det gäller produktlansering, kick-off, fotografering, mässa, middag, konsert, utställning, företags- och privatfest eller en hel konferensupplevelse. Från det lilla mötet på 2 till stora träffar på 2 000 – vi löser det!

Vi har flertalet restauranger att välja mellan och en mängd aktiviteter som sätter guldkant på ditt event. För långväga besökare kan vi dessutom erbjuda hotellrum på Bo Hotel. Vi har ett begränsat antal rum men det finns även ytterligare goda möjligheter till boende i området.

Varför inte kombinera ert event med en konsert eller sportupplevelse på Tele2 Arena? Möjligheterna är många och logistiken är enkel eftersom allt finns under ett tak. På så vis är Tolv Stockholm verkligen möjligheternas hus.

Klicka vidare på bilderna nedan för att läsa mer om möjligheter för mässor, konferenser och upplevelser.

 

       Möjlighet, Mässor           Möjlighet, Konferens           Möjlighet, Upplevelser