Företagsevent

Möjligheternas Hus – Roligare affärer. Godare relationer.

Allt för en oförglömlig upplevelse

Tolv Stockholm ligger i gatuplan till Tele2 Arena och är en nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter. Bland restauranger, minigolf och bowlingbanor hittar du fantastiska möjligheter för företagsevent. Med ett stort utbud av lokaler i olika storlekar kan du här skräddarsy en konferens helt efter dina önskemål. Vi kan erbjuda den perfekta lösningen vare sig det gäller produktlansering, kick-off, fotografering, mässa, middag, konsert, utställning, företags- och privatfest eller en hel konferensupplevelse.

Vi har dessutom en uppsjö av restauranger att välja mellan och olika aktiviteter som sätter guldkant på ditt företagsevent. För långväga besökare kan vi dessutom erbjuda ett begränsat antal hotellrum i Tolv Stockholm. Det finns även ytterligare goda möjligheter till boende i området. Varför inte kombinera konferensen med en konsert eller sportupplevelse på Tele2 Arena? Möjligheterna är många och logistiken är enkel eftersom allt finns under ett tak. Därför kallar vi oss för Möjligheternas Hus. Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om våra mässor, konferenser eller upplevelser (möhippor/svensexor och annat roligt).

 

       Möjlighet, Mässor           Möjlighet, Konferens           Möjlighet, Upplevelser

Nyhet – Tolv Business Club

Vi presenterar Tolv BC – ett event för alla företagare att kombinera nätverkande, aktiviteter, mat, dryck och matcher eller spelningar. Sitt i någon av våra VIP loger och njut. Besök vår härliga anläggning på 12 000kvm , välj mellan 15 olika aktiviteter, ät god mat och drick kall dryck samt se en match eller spelning i egen loge på antingen Tele2 Arena eller Globen, 10 platser respektive 18 på Globen. Ingång till logerna sker genom en VIP entré och ni har service på plats. Detta är ett perfekt tillfälle att nätverka med andra företag, ha en rolig kväll och få uppleva någon av arenorna. Priser från 495:- / person.

Läs mer här.