Företagsevent

Tolv Stockholm, Sveriges största nöjesarena ligger belägget på gatuplan Tele2 Arena. En nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter.

Kul med kollegorna och jobbet!

Perfekt ställe för er som vill hitta på något kul med kollegorna eller kunderna – dag som kväll, små som stora grupper. Det bästa är att välja något ur vårt aktivitetspaket. Mat och aktivitet innebär rabatt och välj mellan exempelvis bowling, shuffleboard någon kamp. Många olika upplägg såsom konferens, kickoff, AW och mycket mer.

Tveka inte att kontakta på +46 (0)20 10 40 00 eller mail@olearystolv.se vid intresse.

 

Konferens – Work & Play

Ett nytt och roligt sätt att konferera i en helt ny konferensavdelning. Studier visar att lek och skoj ökar kreativitet och inlärning. Med plats för 4 till 200 deltagare i moderna och anpassade lokaler. Kontakta mail@olearystolv.se vid intresse.

 

Abonnera lokal

Med ett stort utbud av lokaler i olika storlekar, med bland annat mycket 70 skärmar och stor jumbotron, kan ni förlägga ett unikt event. Vi kan erbjuda den perfekta lösningen vare sig det gäller produktlansering, kick-off, fotografering, mässa, middag, konsert, utställning eller företagsfest.

Från det lilla mötet på två till stora träffar på 1 000, vi har erfarenheten. En rad av olika lösningar där ni kan hyra olika delar – barer, balkong, karaokerum och så vidare.

Var ute i god tid om ni är intresserade då det händer en hel del annat i huset.

EET har varje år sin årliga mässa Fun Expo på Tolv Stockholm. Filmen är från mässan som gick av stapeln i mars 2023. En härlig blandning av business i en rolig miljö – låt er inspireras att skapa något liknande. Som sagt, tveka inte kontakta mail@olearystolv.se

 

Julbord

Varje år dukar vi upp ett klassiskt svenskt julbord tillsammans med ett bra veganjulbord och med alla våra roliga aktiviteter – bowling, shuffleboard, äventyrsgolf, karaokerum och mycket mer. Kan ta stora sällskap. Se julbord.