Nyheter

Halloween Pre-Party & Höstlov

Halloween Pre-Party på Tolv Stockholm

Höstlov på Tolv Stockholm

Nu är det höstlov i Stockholm, barnen är lediga från skolan och familjen får lite tid att spendera tid tillsammans. Under hela höstlovet har Tolv Stockholm en barnbuffé från kl. 12.00 och vi öppnar även tidigare hela veckan, från kl. 12.00.

Halloween Pre-Party

Under fredagskvällen håller även våra grannar, Colosseum, ett stort event i Halloween tema. Detta event startar inte förens senare på kvällen, därför håller vi ett Halloween Pre-Party redan tidigare på kvällen, öppet från kl. 19.00. Vart? Jo, i Rockbaren på Tolv Stockholm. Här klär vi ut hela baren i temat med kusligheter, pumpor och tematiserade drinkar. Sedan kan ni enkelt flyta över in till Colosseum när festen drar igång, våra dörrar står öppna.

Se vårt facebook event här.

Early Bird erbjudande på Boston Grill

Dagens Lunch på Boston Grill

För dig som är hungrig på förmiddagen eller börjar jobba tidigt på morgonen kan lunch kl. 10 vara den perfekta tiden att äta lunch. Just av den här anledningen vill vi nu välkomna dig mellan kl. 10 – 11 att äta till ett rabatterat pris, för 95:-. På lunchen serveras en härlig sallad med pizzasallad, grönsallad, tomat, gurka, majs, såser och mycket annat. Utöver att varje dag presenteras tre nya, dagens rätter. Här finns det något som passar alla, oavsett vad du gillar för typ av mat.

Kom förbi på vardagar, mellan kl. 10 – 11 (lunchen serveras tills kl. 14 om du inte hinner till erbjudandet). Vart ligger Boston Grill? Adressen är Arenavägen 69, under Tele2 Arena. Entrén finner du genom Tolv Stockholm och går direkt till höger, eller vänster för att komma till vår Boston Lounge.

Årets härligaste julbord

Boka årets julbord

Tolv Stockholm hälsar alla varmt välkomna till oss för ett klassiskt Julbord med amerikanska inslag och självklart ett vegan julbord. Vi erbjuder inte bara en smak av julen utan en upplevelse av 5000 kvadratmeter nöjen och aktiviteter. Passa på att i kombination med julbordet prova någon av husets roliga aktiviteter. Vid ankomst bjuder vi alla på glöggmingel och pepparkaka. Tomten hälsar.

För julbordsgäster har vi även rabatterade priser på våra fantastiska kamper!

3-kamp utan aktivitetsvärd (shuffleboard, basket & minigolf): 224:- per person exkl. moms, 265:- inkl. moms (ord 315:-). För sällskap mellan 4-16 personer. I denna kamp ger ni er själva iväg och tävlar om ära och berömmelse! Ni får ett scorecard med instruktioner som hjälper er utse sällskapets julbordsmästare! Beroende på antal och tempo tar kampen mellan 1,5 – 2,5 h.

5-kamp med aktivitetsvärd : 359:- per person exkl. moms, 425:- inkl. moms (ord 496:-). För sällskap från 8 personer och uppåt. I denna kamp följer en aktivitetsvärd med sällskapet och guidar, instruerar samt för protokoll så ni inte behöver tänka på något annat än att tävla! Bowling, shuffleboard, basket är fasta grenar, välj till 2 grenar från första raden, eller en gren från respektive rad.Beroende på antal och tempo tar kampen mellan 2 – 2,5 h.

Boka årets julbord här. 

Upplev Påsklov på Tolv!

 

Spendera påsklovet på Tolv Stockholm. Du hittar roliga aktiviteter för alla åldrar hos oss. För de minsta anordnas en äggjakt och i aktivitetscenter finns allt från bowling till racingsimulatorer.

Äggjakt 20/4

Alla barn är välkomna att delta i vår äggjakt under påsklovet! Leta små ägg fullproppade med godsaker sprids ut på O’Learys balkongen (våning 2). Bland dessa ägg finner ni även ett större guldägg med en rolig överraskning. Hittar du detta guldägg vinner du en trevlig middag för fyra personer och en timmes bowling! Detta blir en spännande äggjakt som vi ser framemot. 

Årets Påskkärring 2019

Klä ut er till era bästa påskkärringar och ta en bild vid Tolv Stockholms galleriaskärm. Här har vi skapat en unik bildvägg som ni tar en selfie mot och delar på Instagram. Tagga därefter oss på @TolvStockholm och #TolvPåskkärring2019. Bästa utklädnad vinner ett fint pris. Veckan efter presenterar vi vinnaren. Alla är välkomna att ta bilder och dela, detta är en aktivitet för hela familjen och kreativiteten sätter endast gränserna! Ta med familjen och delta.

Aktivitetscenter

Upplev vårt spännande aktivitetscenter under lovet! Vi har 15 olika aktiviteter som passar hela familjen. Hos oss kan ni även spela exempelvis pingis, äventyrsgolf och minicurling eller varför inte spela klassiska arkadspel som Mario Kart och Pac-Man? Självklart kan du också boka en av våra bowlingbanor med ett tema som utspelar sig “under vatten”. Där bowlar ni en otroligt rolig miljö bland bläckfiskar och hajar. Är ni även intresserade av att spela basket och flipper kan ni delta i en rolig 3-kamp på Tolv Stockholm där ni kan vinna 4 AXS Premium biljetter till Swedish House Mafia på Tele 2 Arena 4/5, läs mer om här

Mat

Kanske ni blir hungriga under besöket? Då har vi flera unika restauranger att välja mellan under vårt tak. Välj bland inslag av mexikanskt på Taco Bar, traditionella hamburgare på O’Learys, italienskt på Gnarly Market Tolv eller grillat hos Boston Grill. Välj mellan fisk och vegetariska alternativ på Boston Grill. Meny hittar du under Mat & Dryck och öppettider till samtliga restauranger hittar du här.

Sportlov på Tolv!

Hos oss på Tolv Stockholm hittar du massor av aktiviteter för att maximera sportlovet. Vi har aktiviteter för alla åldrar, så som exempelvis bowling, minigolf och arkadspel.

Baseball

I samarbete med Svenska Baseboll och Softboll förbundet kan du prova på baseball med en professionell instruktör under sportlovet. Alla är välkomna att testa slå en homerun och instruktören anpassar aktiviteten utifrån erfarenhet och ålder. Måndag–fredag med start kl. 11 är du välkommen till baseball-stationen inne i O’Learys eventcenter. Drop-in gäller i mån av plats, så se till att vara i tid. Vi håller igång till ca. 16 varje dag hela sportlovet. Du betalar med mynt i maskinen på plats.

Aktivitetscentret

Hade du planerat att åka skidor under lovet och blev besviken när snön försvann? Ingen fara – hos oss kan du prova vår skidsimulator och glänsa i backen ändå. En extra bonus är att du slipper frysa. Förutom vår skidsimulator kan du passa på att bland annat spela pingis, bowling och minicurling.

Mat

Hos oss finns mat för alla smaker och vi har fem olika restauranger att välja på. Med allt från tex-mex och grillat till pasta och vegetariskt hittar du garanterat något du gillar. Under sportlovet serverar även O’Learys en barnbuffé varje dag från kl. 11. Välkommen!

Nytt år, nya roligheter

Snart är ett nytt år här och med det händer det massa roligt på Tolv. I januari 2019 står följande på schemat:

Disney On Ice 2/1–6/1

Under dagarna sex så kan du se Disney On Ice i Ericsson Globe.

Handbolls-VM herrar 10/1–27/1

Se alla matcher från Handbolls-VM för herrar hos oss. Turneringen hålls i Tyskland och Danmark.

Årets första after work 25/1

Återförenas med dina kollegor och andra som jobbar i Globen-området på en aw i rockbaren på Tolv.

NHL-timmen 26/1

Hockey-podcasten NHL-timmen sänder live från O’Learys Tolv. Mellan 13.00 och 15.00 kan du höra (och se!) Linus och Uffe spela in sin podd. Men inte bara det, David Kvicklund bakom spelet You Crash The Game är med och anordnar SM i hockeyfrågesport efteråt. Så se till att boka ditt bord redan nu för att säkra en plats på det här evenemanget.
Bokning kan göras på telefon  020-10 40 00 eller på mejl mail@olearystolv.se. Ange NHL-timmen som referens när ni bokar.

Seniorhuset Tolv

Mingel, mat, dryck, aktiviteter, sång och musik – alla dagar året om. Tolv är platsen att samlas på när du och dina vänner vill uppleva allt under samma tak.

Seniorpriser

Under dagtid erbjuder vi alla seniorer en fantastisk upplevelse till starkt rabatterade priser.

Njut av ett flertal restauranger, mängder av barer, massor av aktiviteter, konferenslokaler och mycket mer!

Seniorjulbord

Avnjut ett klassiskt julbord fyllt av härliga godsaker. Du kan dessutom kombinera ditt julbord med en av våra många förträffliga aktiviteter till ett rabatterat pris.

Priser:
Seniorjulbord 345:-
Seniorjulbord med aktivitet 445:-

Nyhet med start i början av 2019:

Seniormästarna
Vilken förening är bäst i stan på 5-kamp 2019? Tävla med din förening och vinn julbord för upp till 50 personer.

Vill du veta mer?

För mer info om Seniorhuset Tolv, priser eller bokning: Ring 020-10 40 00 eller maila mail@olearystolv.se.

Företagsmästarna Stockholm 2018

Företagsmästarna Stockholm 2018!
Tävla med ditt företag i en 5-kamp och bli bäst i stan.
Priset är ett julbord för upp till 50 personer!
Få ert företag omnämnt i flera av Mix Megapols kanaler under januari 2019.
Få er logga presenterat på vår stora bildskärm i Gallerian Tolv Stockholm under 2019.
Bli direktkvalificerade till nästa års tävling.
Sätt ihop ett eller flera lag med 5-8 personer i varje.

Årets tävling är igång och du kan tävla från 1 september till 31 oktober.

Anmäl er på företagsmästarna.se

The game is on friends.

Här är stans tråkigaste platser enligt stockholmarna – Tolv Stockholm undersöker om platserna kan göras roligare

Tolv Stockholms mål har sedan starten 2013 varit att göra Stockholm roligare. Därför har man gjort undersökningen ”Tolvrapporten”. I upplagan framkommer bland annat att Slussen, Gullmarsplans busstorg och Sergels torg anses tråkigast i stan. Detta har Tolv Stockholm tagit fasta på och skapat tre tillfälliga installationer för att undersöka om platserna går att göra roligare – om än bara för en dag.

 

Tolvrapporten har låtit undersöka stockholmarnas syn på vilka platser som uppfattas som tråkiga, varför och hur de egentligen vill ha det. De tre tråkigaste platserna blev Sergels Torg, Slussen och Gullmarsplans busstorg. De beskrivs av stockholmarna med ord som ”ofräscht, grått, ingen grönska” och rentav ”läskigt”. Detta stämmer väl överens med de generella anledningarna som anges för varför en plats upplevs som tråkig: ”betong, ovårdad miljö, avsaknad av växter/grönska” samt ”färglöst” som viktigaste orsaker.

 

Går platserna att förändra?

För att undersöka om det går att vända på uppfattningen kring dessa platser – om än bara för en dag – bestämde sig Tolv Stockholm för att genomföra tre experiment.

– Att människor ska få ha kul är något vi tar på stort allvar. Därför ville vi se om det gick att uppgradera stockholmarnas minst omtyckta platser för en dag genom att bjuda på en del av det som gör Tolv Stockholm så uppskattat, säger Peter Scherr, tf Marknadsansvarig på Tolv Stockholm.

 

Färgsprakande flipperhall på Gullmarsplans busstorg

Den 30/8 gjorde Tolv Stockholm om busstorget på Gullmarsplan till en levande arkadhall som gjordes tillgänglig för pendlare och förbipasserande för en dag.

 

Pop-up-restaurang på Sergels Torg

Tolv Stockholms Boston Grill intog den 31/8 Sergels Torg för en kväll. En pop-up-restaurang tog plats i mitten av ”plattan” där 12 gäster serverades en exklusiv middagsupplevelse.

 

Karaoke mitt i byggarbetsplatsen- Slussen

Sist men inte minst bjöds stockholmarna 15/9 på en oförglömlig kväll, då en karaokebar öppnade för en dag mitt i byggarbetsplatsens Slussen.

 

Hur det gick att uppfylla experimentens ambition går att beskåda här: www.tolvrapporten.se

 

 

Om Tolv Stockholm

Tolv Stockholm ligger i gatuplan till Tele2 Arena och är en nöjesdestination med fokus på mat och roliga aktiviteter. På tolvtusen kvadratmeter förenas här mat, dryck, sport, kultur, musik, underhållning, nattklubb, hotell och ny teknik. På Tolv Stockholm finns något för alla, här hittar du bowling, karaoke, arkadspel, äventyrsgolf, minicurling, pingis och mycket mer under ett och samma tak.

Ericsson Globe och Tele2 Arena tänds i regnbågens färger för att visa vägen till prideveckans största lesbiska och queera pridefest

The Lesbian Festival avslutar prideveckan på Colosseum Nattklubb i Tolv Stockholm, lördagen den 5:e augusti. Ericsson Globe och Tele2 Arena tänds i regnbågens färger, av Tolv Stockholm i samarbete med arrangör Gunn Lundemo.

Obs. Bilden är tagen vid ett annat tillfälle.
Foto:Sören Andersson, 2see

 

3000 gäster festar på 5 dansgolv till över 40 akter. Tatuerare, pizzakök, beer pong och konfetti gör festen till en festival under sju timmar.

“Vi vill hylla det underbara Pride som hålls i Stockholm med en extravagant natt för lesbians, queers, och alla våra vänner. På fem dansgolv dunkar allt från hits och schlagers, till hip hop och techno.” säger Gunn Lundemo.

The Real L-words Whitney Mixter och Kiyomi Valentine är kvällens värdinnor, och från den älskade föregångaren The L-word, flygs Daniela Sea in för att DJ:a tillsammans med Gunn Lundemo.

Plats: Tolv Stockholm, Colosseum Nattklubb, Arenavägen 75
Dag: Lördag, 5:e augusti.
Tid: Klockan 22:00 – 05:00

The Lesbian festival i samarbete med Tolv Stockholm

 

Kontaktperson:
Gunn Lundemo Gunn@gunnlundemo.com , tel: 073-7197111

www.thelesbianfestival.com