Bo Hotel

Ett unikt hotell. Bo Hotel gör det möjligt att för första gången bo i en arena direkt under evenemangsgolvet.

Bo Hotel

Det är ett unikt hotell med endast 12 rum samt ett antal sleep boxes, inspirerade av japanska mikrohotell. Du hittar Bo Hotel i anslutning till Boston Grill där du som gäst alltid äter med rabatt.

Bohotel.se

Moderate

Våra Moderaterum är 13-18 kvm och har två enkelsängar om 90 cm vardera. Rummen vetter in mot Tele2 arena vilket gör att de är fönsterlösa. Väggkulörerna är därför ljusa och inredningen vald med extra stor omsorg för att skapa en behaglig atmosfär.

Standard

Bo Hotels trivsamma Standardrum är 17-25 kvm och har alla en unik utformning med bekväma lösningar och två enkelsängar om 90 cm vardera. Alla Standardrum har fönster ut mot gatan. För den som behöver kan detta rum även ingå i ett större connectingrum.

Superior

Våra Superior rum är 19-22 kvm och har två enkelsängar om 90 cm vardera. Rummet har även en bäddsoffa som rymmer två personer. Inredningen är ljus och fönstret vetter ut mot gatan eller in mot gallerian i Tolv Stockholm och dess spännande utbud.

Familyroom

Den spännande och luftiga planlösning ger vårt största familjerum en inbjudande och lyxig känsla, så nära en svit du kan komma. På de rymliga 40 kvm finns 2 st 90 cm sängar, 2 våningssängar, 1 bäddsoffa och även en mindre arbetsyta för den som behöver det under sin vistelse. Bekvämligheten är i fokus i såväl sovrum som badrum.

Badrummet är utrustat med golvvärme och en behaglig dusch. Rummet har fönster ut mot gatan.
Rummet rymmer 8 gäster varav 4 stycken i våningssängar och kan dessutom göras ännu större genom att boka ett intilliggande standardrum. Ring gärna bokningen om ni önskar detta.
  
Alla våra rum erbjuder bekvämligheter som:

  • Perfect Fit-säng med justerbar madrass
  • Dusch
  • TV
  • Luftkonditionering
  • Strykjärn och strykbräda finns att tillgå
  • Fritt WiFi

  

Vägbeskrivning

Bil: Mata in Arenavägen 69 i GPS:en eller gå in på www.hitta.se för att få en vägbeskrivning utifrån den plats du befinner dig på. Det finns totalt 1500 parkeringsplatser i anslutning till Tele2 Arena och Globen. Gå upp genom uppgång G1 ur Tele2 Arenas garage för att komma så nära oss som möjigt.

Tunnelbana: Ta gröna linjens nr 19 eller 29 mot Hagsätra eller Högdalen och gå av vid Globen, varifrån du följer Arenavägen 200 meter till huvudingången på Tolv Stockholm.Du kan även åka gröna linjens nr 17 eller 18 och gå av vid Gullmarsplan, vilket är ett par minuters längre promenad till huvudingången på Tolv Stockholm.

Tvärbana: Till Globen och samma som från tunnelbanan

Buss: en rad SL-bussar stannar vid Gullmarsplan,vilket är ett par minuters promenad till huvudingången på Tolv Stockholm.

Välkommen!

Hemsida: www.bohotel.se
Telefon: +46 (0)8-121 357 30

Boka rum