Helkväll

Oavsett om du planerar en AW+, möhippa, svensexa, en kul kväll på stan med jobbet har vi något för dig. I Tolv Stockholm har vi samlat restauranger, barer, aktiviteter, nattklubb och ett hotell. Allt under ett tak i gatuplan till Tele2 Arena. Ett stenkast från t-bana Globen.

Nedan finns exempel på hur en helkväll på Tolv kan se ut. Önskar du boka någon restaurang eller aktivitet – kontakta då respektive restaurang.

 

Är du redo att byta väntan i långa nattklubbsköer mot en pulshöjande utekväll med bästa vännerna? Välkommen till Tolv Stockholm. Här kan du ta ut svängarna på tre stora dansgolv hos Stockholms största nattklubb Colosseum.

Innan nattmanglingen börjar kan du passa på att utmana gänget i valfri sällskapssport och njuta av riktigt bra restauranger och drinkar. Blir det riktigt sent kan du alltid sova över. På Bo Hotel finns sleep boxes och 12 hotellrum för den som önskar.  Varför inte kombinera med ett bra evenemang?

Äta och dricka

Göra

Hur gör jag?

Är du sugen på att tillbringa en helkväll hos oss? Ofta kan man bara droppa in och ta kvällen som den kommer, men är ni ett större sällskap eller ute efter en specifik aktivitet kan det vara bra att boka i förväg för att vara säkra på att ni får plats. Information om varje restaurang hittar ni under Mat & Dryck och information kring alla våra aktiviteter hittar ni under just Aktiviteter.

OBS! Detta är endast inspiration för en helkväll, vid intresse – kontakta respektive restaurang.

Var?

Du kanske också gillar: